2023. máj 30.

Méregtelenítő - Hashajtó Tea

írta: Mandala75
Méregtelenítő - Hashajtó Tea

 

1.) Szenna Tea 

szenna_tea.jpg

 Szenna székrekedés elleni tea : hashajtó

Természetes, hatékony és biztonságos gyógymód az akut és krónikus székrekedés megszüntetésére, a beadott adagtól függően hashajtó vagy ürítő hatású, közvetlenül serkentve a bél perisztaltikáját. Kb 1300 Ft / 20 filter

szennalevel_tea_naturland.jpgNaturland Szennalevél tea növényi hashajtó, növeli a bélmozgást, gátolja a víz és az ásványi anyagok visszaszívódását a vastagbélből. Fogyasztása 12 éves kor alatt, illetve tartósan felnőttek esetében is kerülendő, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt ellenjavalt.

50 gr (szálas tea) 399 Ft (rossmann-ban vettük)

https://shop.rossmann.hu/termek/naturland-szennalevel-tea-50-g?gclid=EAIaIQobChMI0eud9vie_wIVwgiLCh2NIAnEEAQYAiABEgIDzPD_BwE

2.) Herbária - Hashajtó Teakeverék 

herbaria-hashajto-teakeverek-25-filter.jpg

A teakeverék összetevői serkentik a bélmozgást, méregtelenítenek, csökkentik a gyulladásokat. A kutyabengekéreg felel a hashajtó hatásért. Fogyókúrák kiegészítőjeként is használható. Fogyasztása este ajánlott, max 2 csészével.

Összetétel: bodzavirág, kutyabengekéreg, cickafark, benedekfű, édeskömény A tea elkészítése: 1 bögre teához 1 filtert forrázzon le és hagyja állni 1-2 percig  (Kb 1500 Ft / 20 filter)

 

3.) Mecsek - Hashajtó Teakeverék

mecsek_hashajto_tea_20_filter.jpg

 

A Mecsek Hashajtó teakeverék a székrekedésre hajlamosak számára kíméletes hashajtó.

 

A teakeverék gyógynövény összetevői enyhe hashajtó tulajdonságúak. Kíméletesen segítik a széklet kiürülését. 

Elkészítése: Egy teafiltert forrázz le 2 dl vízzel, majd hagy állni 5-10 percig. Aromás, kellemes ital készíthető belőle, melyet mézzel ízesíthesz. Napi 2-3 bögrével is fogyaszthatod.

Összetevők: berkenyebogyó, csipkebogyó, bodzavirág, papsajtlevél, koriandermag.

Kb 1100 Ft / 20 filter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Hashajtó Méregtelenítés Teakeverék TEA