2024. okt 16.

Sós Lábfürdő Otthon - Méregtelenítés & Relaxáció

írta: Kolozsvári_Réka
Sós Lábfürdő Otthon - Méregtelenítés & Relaxáció

Sós Lábfürdő otthon egy régi módja a relaxációnak és a méregtelenítésnek, a szervezet nagytakarításának

      labfurdo_sos_tal.jpgNagyjából három liter 40°C-osra felmelegített vizet öntsük egy lavórba és szórjunk hozzá nagyjából két maroknyi, vagy hat-hét evőkanálnyi sót. Kitűnő választás például a parajdi só, vagy a Himalaja só, ezek bármelyikéből készülhet egészséges és regeneráló lábfürdő. A víz mindenképp lepje el a lábfejet, legjobb, ha a boka fölé ér. Tegyük bele a lábukat és nagyjából tizenöt percig pihentessük benne, vagy amíg langyosra nem hűl.

Méregtelenítés jótékony hatásai
A lábáztatás az egyik legismertebb és legősibb méregtelenítő módszer, hiszen a talpon lévő energiapályák blokkjait segít feloldani. A pórusok kitágulnak, ezáltal a sós víz bekerül a szervezetbe, ahol megkezdődik az öngyógyító folyamatok felgyorsítása.
A só kitűnő antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Különösen a máj, az epe, a tüdő, a vese, a húgyutak és a belek működését serkenti, de szinte minden betegségre és bőr probléma kezelésére segítséget nyújthat.
Az anyagcserezavarok, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok, a gyulladásos folyamatok tünetei 7-8 alkalom után érezhetően mérséklődnek.
Ha ülő munkát végzel, előbb utóbb megjelenhetnek az ödémás panaszok. Ezeket a tüneteket gyakorlatilag eltünteti a kezelés!

Hatékony méregtelenítés otthonod kényelmében!
Napjainkban gyakorlatilag kivédhetetlen, hogy a különböző méreganyagok lerakódjanak a szervezetünkben. A táplálkozásunk, a szmog, a cigarettafüst hatására egyre növekszik a káros anyagok mennyisége. Ezek előbb-utóbb testi tünetekhez vezetnek, ezért elengedhetetlen bizonyos időközönkénti méregtelenítés otthon!

Kinek szükséges a méregtelenítés?
A válasz nagyon egyszerű: a kisgyermekek kivételével mindenkinek. Ahogy gyűlik a szervezetünkben a salakanyag lerakódás, testünk jelezni fog. Ezeket a jeleket figyelve tudhatod, hogy mikor szükséges egy otthoni méregtelenítő kúra!

A jelek egészen hétköznapi tünetek is lehetnek pl. fáradékonyság, fejfájás. Ha nem teszel lépéseket időben, komolyabb problémákhoz is vezethetnek pl. vesekő.

Tiszta víz és jó minőségű natúr só!
A képlet egyszerű, mégis nagyszerű! Könnyedén beszerezhető mégis rendkívül hatásos. A méregtelenítés sós vízzel bizonyítottan kifejti jótékony hatását szervezetünkre.

Ami kifejezetten fontos, a jó minőségű só használata! Kétség kívül a parajdi só és a himalája só a legjobb választás. Mindkét só mentes minden adalékanyagtól, és nincs mellékhatásuk. Több mint 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, ettől lesz kifejezetten hatékony az otthoni méregtelenítés!

Mikor, hányszor, meddig?
Érdemes évente két kúrát tartanod, kúránként 8-10 alkalommal. Heti háromszor, alkalmanként 30 percig!

A nap bármelyik szakában végezhető. Legjobb talán az esti időszak, mert szervezetünk ekkor fordul rá a regenerálódásra, a pihenésre, a relaxációra.

Hogyan csináld?
Edénytől függően 3-4 liter 40 Celsius fokos vízre lesz szükséged, 10%-os sókoncentrációval! Célszerű este, vacsora után pár órával csinálnod. Tedd a lábad az edénybe, a víznek a bokádig kell érnie. Hagyd, hogy jól átmelegedjen, had táguljanak a pólusok!

A meleg vizes lábáztatás rendkívül hatékony, mellékhatásai nem ismertek 6-7 alkalom után érezhető a pozitív hatása!

A só a megelőzésben is hasznos segítséged lehet!
A rossz minőségű, iparilag módosított konyhasók számos adalékanyagot tartalmaznak, amik károsak lehetnek az egészségedre. A parajdi és a himalája só is alkalmazható főzésre. Hatására az ételeid nem csak finomabbak, de sokkal egészségesebbek lesznek!

Ha szeretnéd, hogy az otthoni méregtelenítésed a lehető leghatékonyabb legyen, használj kiváló minőségű mellékhatás mentes parajdi, vagy himalája sót.

***

Cikk forrása
https://parajdisokincsek.hu/hatekony-meregtelenites-otthonod-kenyelmeben/

 

Szólj hozzá

Vitalitás Méregtelenítés Sós Lábfürdő otthon