2023. júl 05.

Jegeskávé-variációk: a nyár ízei : Narancsos-zsályás hosszúkávé

írta: Mandala75
Jegeskávé-variációk: a nyár ízei : Narancsos-zsályás hosszúkávé

narancsos-zsalyas_hosszukave_nespresso.jpg

Narancsos-zsályás hosszúkávé

A nyár elképzelhetetlen jegeskávék nélkül: a klasszikus tejes-fagylaltos variációk mellett már évek óta egyre felkapottabbak a hűsítő tonikos kávékoktélok és a limonádés változatok is, melyek citrusokkal, gyümölcsökkel és frissítő aromájú kiegészítőkkel reformálják meg a kávéról alkotott elképzeléseinket.

Ezekre a trendekre reagálva egyik legfontosabb nyári újdonságuk egy limitált kiadású, finom és gyümölcsös, egyszerre játékos és izgalmas jegeskávé, amely gyümölcsös, szénsavas koktélként is elkészíthető. Másik nyári újdonságuk selymes, markáns textúrájú, édes karamellás ízjegyekkel rendelkezik. Ezzel cold brew stílusú, hosszú, határozottan karakteres kávét készíthető a cold brew kávékra jellemző enyhe gyümölcsösséggel.

Vannak még többféle ízesített újdonságaik is, például kókusszal vagy trópusi gyümölcsökkel ízesített változatok. Az új kollekcióban helyet kapó kávék akkor bontakoztatják ki a legjobban az aromáikat, ha közvetlenül jégre tesszük elkészítéskor", mondja Márkosi Balázs, a cég kávénagykövete.

 

Forrás cikk és kép: https://turizmusonline.hu/gasztro/cikk/jegeskave_variaciok__a_nyar_izei_a_nespresso_tol

 

 

Szólj hozzá

KÁVÉ RECEPT Jeges kávé