2022. már 01.

Merlinit - Yin & Yang egyensúly köve. Mágikus Ásvány.

írta: Mandala75
Merlinit  - Yin & Yang egyensúly köve. Mágikus Ásvány.

A merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe. Erőteljes tisztító. Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Ez a kő az egyik legerősebb és legmágikusabb ásványunk. Feltárja előtted gondolataid teremtő erejét.

merlinit.jpg

 

Egyensúlyba hozza a yin és yang, a férfi-női energiákat, a tudatot és a tudatalattit, az intellektust és az intuíciót. 

A merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe.

Kapcsolatban van más dimenziókkal, és segít a világok közötti utazásban. Támogatja a mágikus rítusokat, gondoskodik a spirituális törekvéseink sikeréről.

 Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, megfelelő pillanatban felvillantja előttünk a múlt vagy a jövő képeit, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben.

Használhatjuk az előző életek gyógyítására, míg a mostaniban harmóniát teremt.

Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális ás a sámáni birodalmakat.

Az egyensúly köveként, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és a jang energia, tudatos és tudattalan, intellektus és intuíció, spirituális és fizikai sík.

Isten/Atya és Isten/Anya energiáinak egyesítésében segít.

 Erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedés mintákat a mentális és érzelmi éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz.

Segít megbékélni a negatív tapasztalatokkal, pozitív tanítássá változtatva őket.

Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, mert elér a múltba, segít olvasni az Akasha krónikák feljegyzéseihez, segít felismerni, átírni és felszámolni az előző életben tett fogadalmakat, és a gátló hiedelmeket, amelyek blokkolnak a jelenbe.

Merlinit segít az előző életek gyógyításában, míg a mostaniban harmóniát teremt.

Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Serkenti az energiaáramlást a gerinc mentén az agyon át, tehát a függőleges energiavezeték mentén amely a korona csakra és a gyökér csakra között helyezkedik el.

A merlinitet a föld mélyének tiszta forrásvizei és ásványi anyagai vulkanikus tevékenység során hozták létre. A fehér színű része lehet achát, opál, vagy ezek keveréke.

A zárványokat eredményező mangán különféle faágakra és tollakra hasonlító fekete mintákat alkot. A klasszikus fekete-fehér merlinitek mellett léteznek színesebb példányok is, melyek barna, levendula és halványkék színekben pompáznak. A merlinitet jelenleg csak Új-Mexikóban bányásszák. Legendák szerint nevét Merlinről, a híres varázslóról kapta.

Ez a kő az egyik legerősebb és legmágikusabb ásványunk.

A sámánok, varázslók kövének is nevezik, mely hordozza ősi, gyógyító tudásaik lenyomatát. A merlinit a dualitás kristálya: egyszerre fehér és fekete, jelenik meg benne fény és sötétség, keveredik benne férfias és a nőies, mennyei és földi energia. Segít megértened a jin (istennői, nőies, tudatalatti) és jang (isteni, férfias, tudatos) dualitásának aspektusait és egyensúlyt teremt energiáidban. Belső munkád során megtapasztalhatod vele fényes és sötét oldalad, közelebb visz önvalódhoz és megértheted ki is vagy valójában. A merlinit támogatja spirituális fejlődésed, tisztánlátásod, valamint tisztán érzékelésed és tisztán tudásod is.

Erőteljesen tisztítja az energiákat, gondolatokat és az aurát is. Megnyugtatja az elméd, harmóniát és egyensúlyt teremt benned. Segíti a jelen pillanatban maradásod, társad lehet meditációid során is.

A merlinit feltárja előtted gondolataid teremtő erejét.

Segít megbékélni korábbi negatív tapasztalataiddal, pozitív tanítássá változtatja azokat így nyitott szívvel tudsz fordulni embertársaid és a világ felé is. Egyszerre élénk és nyugodt energiájú ásvány, mely segít derűt, fényt, könnyed megértést és hétköznapi csodákat hoznod az életedbe.

https://www.gyogyitokovek.eu/merlinit-karkoto  

https://kristalyinfo.hu/merlinit-hatasa-testre-es-lelekre/

https://angyalforras.hu/angyalok/angyalok-es-kristalyok/merlinit 

 https://asvany-ekszer.hu/termekek/asvanyok/merlinit/merlinit-fuzer-2/ 

Szólj hozzá

Egyensúly Ásványok Jin & Jang