2022. júl 19.

DNS Regeneráció a Hullám-Hang-Rezgés Genetika által

írta: Mandala75
DNS Regeneráció a Hullám-Hang-Rezgés Genetika által

 

dns_22.jpg

Egy alig ismert tudomány. A Nyelvi-hullámgenetika. Pjotr Garjajevet 2020.októberében a 2021-es orvosi Nobel- díjra jelölték, ám rá 3 hétre eltávozott a földi 3D-ből. Ismerjük meg viszontagságos útját és kezdjük el használni. Tudása mérföldkő az emberiség történetében. 

15 perces videó:  https://www.youtube.com/watch?v=GwqRVsYgkKo

Ami elhangzik a videóban: DNS, DNS adatgyűjtés, gyógyítási módszerek, holografikus világyegyetem, öt gé, kvantumszámítógépek, adótornyok, a tudat ereje.

"Mire jött rá Garjajev? Ha lézerrel besugározzuk a DNS-t, majd a kémcsőből eltávolítjuk a fizikai DNS-anyagot, a kémcsőben hátramarad valami lenyomat, a korábban ott volt DNS egyféle étermintázata. Sokban emlékezetet Akimov munkásságára: ő alapozta meg a torziós mező elméletét. Akimov a műszereivel éteri lenyomatot észlelt azon a helyen, ahol nemrégiben fizikai test tartózkodott. Garjajev további kutatásokkal gyakorlati célokra alkalmazta a jelenséget: megtalálta a módját, hogyan vetítse ezt az információt egy másik élő szövetre." "a DNS egyfajta kvantumos sugárzás-oszcillátor, ezért a tudomány által választott génátalakító irány az emberiség számára zsákutcának bizonyulhat. Az élő rendszerek tudatszintjeivel kapcsolatban bevezette a fraktálok fogalmát. Sőt, tovább is ment: javasolta, hogy alkalmazzák a világegyetem Bohm-féle modelljét. Az elmélet szerint mindannyian egy hologramban élünk, melyet folyamatosan újraalakítanak, s az elsődleges szervező tényező a Tudat legyen, mely nélkül nem létezik értelmes ember"

Szólj hozzá

DNS Egészség Regeneráció HULLÁMGENETIKA