2022. júl 11.

VÍZ Programozása

írta: Mandala75
VÍZ Programozása

vizbe-juttatott-pozitiv-energia.jpg

VÍZ PROGRAMOZÁSA

Amikor egy pohár vizet programozunk, előtte mindig "szelídítsük" meg.

A víznek van előélete, és erre emlékszik.

A természetben mindennel kapcsolatba lép, ezer "arca" és alakja lehet. Amikor kiöntünk egy pohár vizet, az továbbra is kapcsolatban marad a közeli-távoli információhordozókkal. Most már csak egy kaotikus gondolatfoszlányokat őrző víztömegről beszélhetünk. Két kezünkkel közelítsünk az asztalra tett pohárhoz, és tudatos tudatossággal próbáljuk meg a gondolatainkat rendezni. Hangoljuk rá a vizet testünk alaprezgésére. Létrejön egy egységes, meleg, kibélelt, befogadóképes, rendezett vízközösség. Ez a vízbölcső.

Ez az a vízhalmaz, amely most már ránk figyel, hiszen a létezésünk alaphangjával láttuk el. Amikor a ránk hangolt vizet megisszuk, azonnal a részünkké válik, hiszen már a mi alaprezgésünket hordozza. Testünkben az alaprezgések, az életfunkciók fenntartására szolgálnak a vízkészleteink, ránk jellemző alapritmusainkat viselik.

A megtérített víz "figyel ránk". Közöljük vele, mit akarunk benne rögzíteni. Rögzítsünk például egy utasítást egészségi állapotunk megjavítására.

A víz programozása
A folyamat lényege röviden: A hit teremtő ereje révén létrejön a tudatosság. A tudatosság révén a gondolat szuperpozíciója. A gondolat szuperpozíciója létrehozza az alakot öltött rezgést. Az alakot öltött rezgés a gondolatra illeszkedő formát. A gondolatra illeszkedő forma pedig egy speciális vízkristályalakzatot.

Azért tud a vízkristályalakzat kialakulni, mert a víz képes magára ölteni a rezgések ruháját. Ezek a formai alakzatok gondolataink tükörképei.

A formát öltött gondolatok magukban tárolják azt a rezgést, amelyet a gondolat létrehozott. A formában őrzött információk bármikor képesek a rezgéseket újra létrehozni. A gondolatot hordozó rezgés képes a környezetében további hasonló alakzatú formastruktúrákat létrehozni. A forma és az azt létrehozó gondolatrezgés folyamatosan pulzálva egymásba átalakul.

A pulzáló folyamat mindaddig tart, amíg az adott térben a formát létrehozó gondolat szuperpozíciója fennmarad. (Tudatosan fókuszálunk a jövőben elérni kívánt eredményre.)

Amennyiben a kialakult "rend" átalakul, úgy a létrejövő új vízkristályformák már az új gondolat szuperpozícióját követik.

Amennyiben a gondolat szuperpozíciója hosszú távon fennmarad, úgy a létrejött gondolatformák folyamatos pulzálása révén egyre nagyobb "tömegű" azonos "rezgésruhájú" vízszerkezet jön létre.

Ha elsajátítjuk a vízprogramozást, gondolataink által képessé válunk testünk vízkészletének az átprogramozására is.

Forrás:
Természet Gyógyászat online magazin:
http://tgy-magazin.hu/holisztika/gondolataink-programozasa-a-viz-segitsegevel

(Részlet a Lúgosítás, a kor-talanság útja c. könyvből - Víztérítő Kiadó)
Jakab István

XV. évfolyam 12. szám

***
Kristályvíz Programozása 7 oldal könyv részlet pdf:
https://www.lira.hu/upload/M_28/rek3/1465093.pdf

 

Gyógyító víz készítése:
https://www.harmonet.hu/ezoteria/20695-gyogyito-vizcseppek-a-viz-energetizalasa-hazilag.html

Kristályokkal kezelt víz, akár kulacs formátumban:
https://namasta.hu/a-viz-energetizalasa/

****
VÍZ Pozitív megerősítések:

https://vitalizal.hu/wp-content/uploads/2019/02/vizbe-juttatott-pozitiv-energia.jpg 

 

Szólj hozzá

ENERGIA VÍZ Programozása