2022. jún 18.

Lencsemágia - Nyári Napforduló (jún 21) - Bőség Biztonság Egészség

írta: Mandala75
Lencsemágia - Nyári Napforduló (jún 21) - Bőség Biztonság Egészség

lencse.jpg

PAKSI ZOLTÁN - ASZTROZÓFUS  facebook bejegyzése alapján:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=574149974103673&set=a.250597493125591

 LENCSEMÁGIA (Keddi 2022. jún 21 -23,  Nyári Napforduló energiájával) - Bőség, Biztonság, Egészség

A Nap Kedden éri el égi vándorlásának legmagasabb pontját = Nyári Napforduló.
Most van a legnagyobb energia teljében a Nap.

Lencsemágia a bőségért, a biztonságért, és az egészségért. Minden évszak kezdetkor érdemes elvégezni.

A fordulati napok az új kezdetek, s ekkor érdemes olyan varázslásokat, szertartásokat végezni,
melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni.

Lencsemágia lépései:
A „lencsemágia” egy igen jól működő szertartás, melyet érdemes családi, esetleg baráti körben is elvégezni, de természetesen egyedül is lehet. A Napforduló előtti utolsó napok egyikén beszerezzük a lencsét. Gyertyát gyújtunk, majd elkészítjük ízlés szerint például főzeléknek, (hús nélkül!) de úgy, hogy az étel készítése közben csend legyen, s belül is arra vagyunk hangolva, hogy a most formálódó étel boldog bőséget, szeretetet, és fényt visz a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve mi is jobban bevonzzuk, bevarázsoljuk az életünkbe a boldog bőséget, a szeretetet és a fényt. A lencséből a Nyári Napforduló napján, majd az azt követő két napon is fogyasztunk hét kanálnyit.

Az ELSŐ NAPON gyertyát gyújtunk, kimerjük a hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjuk csak arra gondolunk, hogy ételünk boldog bőséget, és egészséget ad nekünk az anyag szintjén.

A MÁSODIK NAPON is gyertyát gyújtunk, kimerjük a tányérunkba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csak arra gondolunk, ételünk fényt, és egészséget ad életünk lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A HARMADIK NAPON újra gyertyát gyújtunk az étkezés előtt, és miközben elköltjük a hét kanálnyi lencsét csak arra gondolunk, hogy ez az étel boldog bőséget, és fényt ad nekünk életünk szellemi szintjeire.

Ne feledjük, hogy ez nem étkezés, hanem szertartás! A gyertyát a szertartásunk végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsuk el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Ne csippentsük el, és főleg ne fújjuk el a gyertya lángját!

2022. június 21-én, kedden közép-európai idő szerint 11 óra 14 perckor veszi kezdetét a nyár.
Érdemes mindhárom szertartást a Nap felé fordulva végezni! A szabadban végzett lencsemágiánál nem kell gyertyát gyújtanunk. Ha zárt térben tartjuk a szertartásunkat, akkor is érdemes a Nap felé fordulni, de ekkor szükséges a fény, vagyis a gyertya meggyújtása.

Időpontok:
1.) Első Nap (Nyári napforduló) június 21-én, kedden 11.13 és 12.45 óra között van. Ekkor dél felé fordulva érdemes elfogyasztani a lencsét.
2.) A második napon, június 22-én, szerdán 04.53 – 12.45 óra közötti időszak a legjobb a lencsemágiához, a Nap felé fordulva.
3.) A harmadik napon, június 23-án, csütörtökön 04.54 – 12.45-ig a legoptimálisabb idő, kelet-délkelet-dél, vagyis a Nap irányában.
Akadályoztatás esetén se essünk kétségbe, mindhárom napon lehet akár délután is lencsét fogyasztani, (bár nem ez a legoptimálisabb) természetesen a Nap felé fordulva.

Már számtalan pozitív visszajelzés érkezett, hiszen évszakról – évszakra újra elküldjük a lencsemágiáról írott levelünket, így egyre többen tapasztalják meg ennek az egyszerű szertartásnak a csodáját.
A titok az, hogy minél jobban jelen vagyunk az étkezések alatt annak a kevés gondolatnak, aminek ki kell töltenie a tudatunkat, annál jobban működik ez a mágia!

 

Forrás: Paksi Zoltán - Asztrozófus facebook bejegyzése:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=574149974103673&set=a.250597493125591

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Egészség Bőség Lencsemágia