2022. már 07.

Hemimorfit Ásvány - Önmegvalósítás, Fejlődés, Egyensúly

írta: Mandala75
Hemimorfit Ásvány - Önmegvalósítás, Fejlődés, Egyensúly

hemi_1.jpg

A Hemimorfit egy csodálatos, intenzív rezgésű ásvány.

Úgy tartják, hogy rendkívüli mértékben védhet a rosszindulatú gondolatoktól és manipulációtól.

Magas rezgésű kő, amely a lehető leggyorsabban idézheti elő az én-fejlődést, segíthet lepakolni minden blokkot, korlátozó programot ami a lélek fejlődési útját akadályozza.

A hemimorfit segítheti a mélyebb és tisztább kapcsolódást az Isteni énünkkel, erősítheti a személyes felelősség vállalásunkat, hogy megértsük milyen szerepünk van a saját sorsunk alakításában, hogy gondolataink és érzéseink által hogyan teremtjük meg a saját valóságunkat és főképp, hogy hogyan tudjuk ezt szükség esetén átalakítani. Segítheti az áttranszformálódást, mindeközben magasabb nézőpontba helyezkedve segíthet a személyes céljaink mellett megerősíteni a társadalmi felelősségtudatot is.

Ez az erőteljes ásvány arra tanít, hogy vegyük észre, gondolataink és hozzáállásunk alapján mi magunk teremtjük meg a világunkat, értsük meg hogy mit jelent valójában és mélységében az a mondás, hogy a külvilág egy tükör. Pont emiatt nem könnyű használni, mert sokszor szembesíthet a bensőnkben rejlő árnyékos oldalunkkal, hogy az aztán a tudat fényébe emelve kioldódhasson.

A hemimorfit ráirányíthatja a figyelmünket a lélektervünkkel nem egyező külső hatásokra és segíthet megszabadulni tőlük. Ez az ásvány elindíthatja bennünk a késztetést és a motivációt, hogy valósítsuk meg álmainkat és terveinket, és hogy amit elkezdtünk, azt fejezzük is be. Támogató energiájával segítheti az elindulást és az energiaszintünk megtartását, az elkötelezettségünket a terveink megvalósítása közben.

A hemimorfit megemelheti a fizikai és finomtestek rezgését és segíthet kapcsolódni, kommunikálni a legmagasabb spirituális dimenziókkal.

Ez az ásvány segítheti gyengéden enyhíteni a szorongásokat, főként ha folyton elérhetetlen célokat tűzünk ki magunk elé, akkor segíthet, hogy elérhető célokat állítsunk fel, amiket véghez is tudunk vinni.

Minden szinten segíthet helyreállítani az egyensúlyt, harmóniát és az egészséget.

Fizikai szinten

Jótékony a szívre, sejtmemóriára, hormonproblémákra, optimális testsúly kialakítására.

Hasznos ásvány lehet azok számára is, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani.

Kék színe a torokcsakrához rendelhető, így fejlesztheti a kommunikációs képességünket, sőt, bizonyos források szerint segít abban is, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást.

  • Szellemi hatások: a célra összpontosítás
  • Lelki hatások: nyugodttá, békés kedélyűvé tesz
  • Mentális hatások: segít felismerni az idegen befolyásokat
  • Testi hatások: általában építő hatású, jó a bőrproblémákra

Hemimorfit hatása: erős védelem, fájdalom, belső béke, szív, hormonháztartás, bőrproblémák, energia, kommunikáció, Isteni kapcsolat

 A szépséges Hemimorfit az egyik legerősebb védő ásványunk. Véd az ártó gondolatoktól, szándékoktól és megvéd a manipulációtól is. Az ókorban mérgek ellenszereként is használták. Fizikailag csökkenti a fájdalmat, jó hatással van a szívre, regenerálja a sejteket. Jótékonyan hat a hormonháztartásra, támogat minket a fogyásban. Manapság használják a bőrbetegségek kezeléséhez, gyorsítja a sebgyógyulást, csökkentheti az éjszakai lábgörcsök gyakoriságát.

Segít megtalálni a belső békénket. Fejleszti a kommunikációs képességünket, akár a párok közötti jobb kommunikációban is segíthet, hisz nagyon erős empatikus rezgése van ennek az ásványnak. Összekapcsol minket az Isteni énünkkel, így gyorsítja az én-fejlődését. Megtanít arra, hogy a történésekért csak mi vagyunk a felelősek, hogy mi alakítjuk ki a világunkat. Segít felfedezni a számunkra nem megfelelő körülményeket és támogat a változásban. Arra sarkall, hogy legyenek terveink és meg is valósítsuk őket, ehhez kitartást és energiát biztosít.

A színe hasonlít a Larimárhoz, így nagyon gyakran annak árulják, de a valódi Larimár sokkal drágább drágakő. A hemimorfit puhább ásvány, így szakértők könnyen meg tudják különböztetni.

Ez a csodálatos ásvány megkönnyíti az egy célra való összpontosítást, nyugodtságot és a békésséget hoz. Rendkívül erős védelmező kő, különösen az ártó negatív gondolatok és idegen befolyások ellen. Támogatja az ÉN fejlődését és lelki fejlődést is. Megmutatja, hogyan fejlesszük belső erőinket és hogyan teljesítsük ki a bennünk rejlő lehetőségeket. Segít, hogy terveink megvalósítása során energikusak, tettre készek és kitartóak legyünk. A kő rezgése növeli az örömöt, ezáltal segít az érzelmi állapot javításában. Hasznos azok számára, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani. Segít abban, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást. Erős energiája van a szívcsakrában, elősegítheti a párok közötti jobb kommunikációt is. Erős empatikus rezgése segíthet a kapcsolati problémák megoldásában. Sokan hiszik, hogy segít kapcsolatba lépni az angyalokkal és megtalálni spirituális vezetőnket. A hemimorfit rezgése, vibrációja növeli az auramezőbe érkező fény mennyiségét, segítve a spirituális fejlődést.

 

Források:

https://gyogyitoasvanykarkoto.hu/asvany-karkoto/hemimorfit/ 

https://gyogyitoasvanykarkoto.hu/?s=hemimorfit&id=5449&post_type=portfolio 

https://angyalkovek.hu/gyogyito-kovek/hemimorfit-asvany-gyogyhatasa/

https://alita.cafeblog.hu/2020/05/07/hemimorfit-asvany-hatasa/

https://www.gyogyitokovek.eu/hemimorfit-karkoto

https://www.asvanykarkotok.hu/gyogyhatas/hemimorfit-asvany-hatasa/72

Szólj hozzá

Kommunikáció Önmegvalósítás Ásványok Lelki Fejlődés Belső Béke Torokcsakra