2022. már 04.

Lapis Lazuli (önbizalom, kommunikáció, spiritualitás fejlődése)

írta: Mandala75
Lapis Lazuli (önbizalom, kommunikáció, spiritualitás fejlődése)

Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot

lapis_jpg.jpg

 A lapis lazuli a belső nyugalom és az igazlátás ásványa

Misztikus és védelmező kő, fényhozó.

Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot.

Gyógyítja szem és az agy rendellenességeit, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Egyensúlyban tartja a hormonokat.

Enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót.

Jótékonyan hat a légző- és idegrendszerre, a torokra, a pajzsmirigyre,a tisztítást végző szervekre. Tisztítja a vért és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást. Megnyitja a harmadik szemet és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. Megerősíti a szerelmi és baráti kapcsolatokat.

Felismeri az asztrális támadást, blokkolja és visszatéríti oda ahonnan jött. Védelmet nyújt, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban.

Stressz oldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Hosszú távon viselve, csökkenti a magas vérnyomást, és nyugtatja a szívet. Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet. Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.

Még a  legszégyenlősebb emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben nyílnak meg mások felé, könnyebben érvényesítik akaratukat a hétköznapok során. 

Ezzel tisztább és jobb kapcsolatokra tehetnek szert, és összességében jobbá tehetik az életüket .

 https://asvany-ekszer.hu/termekek/asvanyok/lapis-lazuli/lapis-lazuli-lazurit-karkoto/

https://www.asvanykarkotok.hu/gyogyhatas/lapis-lazuli-asvany-hatasa/28

https://puremana.hu/product/lapis-lazuli-a-tisztanlatas-kove/

 

 

Szólj hozzá