2022. feb 25.

Gránát - Ásványkő (önbizalom, akaraterő - energiával tölt fel)

írta: Mandala75
Gránát - Ásványkő (önbizalom, akaraterő - energiával tölt fel)

Erővel tölti fel életünk gyökereit, bátorságot ad az előttünk álló feladatokhoz, felerősíti az önmagunkba vetett hitet.

granat2.jpgGránát hatása: védő, vértisztító, anyagcsere, szív, tüdő, máj, immunrendszer, tápanyag felvétel, depresszió, önbizalom, akaraterő.

Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét. Tisztítja és új energiával tölti fel a vért, a tüdőt és a szívet. Segíti a sebek gyógyulását, növeli az ellenállóerőt, élénkíti az immunrendszer működését. Hatására a szív és a vérkeringés felfrissül. Méregtelenítő, így nagyban megkönnyíti szervezetünk működését. Óv az érelmeszesedéstől. Bátorságot és bizalmat önt belénk még a nehéz helyzetekben is. 

A gránát mágikus hatása abban van, hogy hihetetlen bátorságot, önbizalmat és erőt önthet belénk még a legkilátástalanabb helyzetekben is.

Erővel segítheti feltöltődni életünk gyökereit, bátorságot kapni az előttünk álló feladatokhoz, felerősíteni az önmagunkba vetett hitet, hogy képesek legyünk véghez vinni bármit amit elkezdtünk. A gránát fokozhatja az életösztönt, élni akarást és aktiválhatja a rejtett erő tartalékainkat. Ez a csodálatos ásvány arra bíztathat, hogy lendülettel és önbizalommal telve haladjunk tovább előre.

A gránát segítheti tisztulni és stabilizálódni az energetikai rendszert, hogy újból szilárd talajt érezhessünk a lábunk alatt. Életerővel, alapenergiával töltheti fel a csakrákat és megszüntetheti bennünk a kétségeket, vagy a feladni vágyást. Áttranszformálhatja a látásmódunkat, hogy a sikertelenségbe, vagy a nehézségekbe ne vesszünk el, hanem meg tudjuk látni a tanítást. Segíthet lebontani azokat a belénk rögzült mintákat amik már nem működnek többé jól.

Úgy tartják hogy a gránát a győztesek köve, aminek segítségével teljes elszántsággal és kitartással lehetünk képesek belevetni magunkat az életbe. A válságot kihívásba segítheti átfordítani.

Horoszkóp: Oroszlán, Kos, Skorpió

Bolygó : Mars

Csakrák amikhez kapcsolódhat: gyökér csakra, szív csakra

https://www.asvanykarkotok.hu/gyogyhatas/granat-asvany-hatasa/16

https://gyogyitoasvanykarkoto.hu/asvany-karkoto/granat/

https://asvany-ekszer.hu/termekek/asvanyok/granat/granat-karkoto/

https://www.holdkoasvany.hu/granat-asvany-karkoto-8mm-169 

 

Szólj hozzá