2022. feb 23.

Labradorit

írta: Mandala75
Labradorit

labradorit.jpg

Az átalakulás köve: előkészíti a testet és a lelket az emelkedési folyamatra.

Nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Gyógyítja szem és az agy rendellenességeit, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Egyensúlyban tartja a hormonokat. Eloszlatja a félelmeket, a bizonytalanságot és a korábbi csalódásokból származó lelki bánatot. Erősíti a hitet önmagunkban, eltávolítja mások kivetüléseit, különösen az aurát támadókat. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.

Labradorit

A labradorit irizáló fénye a belső fényünk előhívásában nyújthat segítséget. Fényhozó ásványként is tisztelik, amely képes lehet elűzni a legnagyobb sötétséget is. Segítheti megélni a változásokat, enyhíteni a lélek fájdalmait és fényt hozni a sötétségbe és a lelkünkbe. Kitatással, reménnyel, hittel és önmagunkba, az Univerzumba vetett bizalommal átitatódni. Úgy tartják, hogy megkönnyítheti az átalakulási folyamatot, felkészíthet a rezgésemelkedésre és minden ezzel járó kellemetlen tünetet és hatást elviselhetőbbé tehet. Ez a magas rezgésű ásvány segíthet kiegyensúlyozni a hangulatingadozásokat, stabilizálni az érzelmeket, csökkenteni a pánikot, félelemérzetet, megnyugodni az elmét és az idegrendszert. Erőteljes lehet a hatása az érzelmek lecsillapításában és a belső egyensúlyunk megtalálásában.

Ez a misztikus és védelmező kő, segíthet megtalálni a magunkba vetett hiten keresztül a belső stabil középpontunkat. A gondolatokat segíthet harmóniába kerülni úgy, hogy közben belső megértésként érkezzen hozzánk az Isteni rend érzése. Minden jól van úgy, ahogy van. Erősítheti az önbizalmat és a magabiztosságot, összeköttetésbe hozhat az Univerzummal és a belé vetett hitet is szorosabbra fűzheti.

A labradorit képes lehet támogató energiával feltölteni, amikor úgy érezzük, senki nem ért meg minket és nem találjuk a helyünket a világban. Reménnyel és hittel tölthet fel a legkilátástalanabb helyzetekben is, pozitív és fényt erősítő rezgése arra bíztat, hogy képesek legyünk meglátni a kiutat, a fényt minden helyzetben. A labradorit minden szinten a támogatottság érzésével segíthet feltöltődni, nem vagyunk egyedül.

Kiegyensúlyozó hatása segítheti összhangba hozni bennünk a női – férfi minőségeket, az ellentétes pólusok közötti hidat megtalálni. A fizikai test és az éteri – spirituális szinteket egyensúlyba hozni és kiegyenlíteni a rezgés különbségeit. A magas rezgésű energiákat segítheti megtartani a fizikai testben. A labradorit az átalakulás köve.

Rezgése segítheti megemelni a finom energia testeket, letisztítani az auráról a nem kívánatos energiákat, levágni a negatív kapcsolódásokat , mások negatív kivetítéseit és megerősíteni a védelmi rendszerünket, megakadályozni az energia elszivárgást. Stabilizálhatja az energetikai rendszert, erősítheti a védelmünket a támadások ellen.

Labradorit inga

Labradorit inga

Fizikailag

Ez a csodálatos ásvány jótékony hatású lehet a vérnyomásra, PMS tünetekre, a reumára, megfázás ellen, a szem és az agy betegségeire, az anyagcserét és a hormonrendszer egyensúlyára, köszvényre, hormonrendszer egyensúlyára. Kedvező hatású lehet a stressz oldására, menstruációs feszültségre.

Labradorit Különleges színei:

Sárga Labradorit

Nagyon magas rezgésű ásvány, amely a harmadik szem és a napfonat közötti blokkok oldásában segíthet. A tudat tisztításán keresztül a legmagasabb tudati szférák elérését teheti lehetővé, segítheti fokozni a vizualizációt, tisztánlátást, közvetítéseket, transzállapotot. Fizikai szinten jótékony hatású lehet a gyomorra, májra, epehólyagra, mellékvesékre.

Spektrolit vagy Hipersztén

Erős lélek védelmező kő. Többdimenziós utazásokat segítheti, felkészíthet az emelkedésre, segíthet minden blokkot, pszichikai maradványt kitisztítani ami akadályozza az emelkedést. Védelmező hatású lehet az energiaszivárgások ellen, harmadik szemet is védelmi energiával vonhatja körbe, segítheti hogy a nem tiszta információk ne tudjanak meggyökerezni bennünk. Illúziókat elűzni.

Larvikit

A larvikitot a mágia és a metafizika ásványának tartják, amely segítheti a lélek utazását, metafizikai képességek erősítését. Segíthet belelátni az emberek és a felszín mögé. Segítheti az előző életekbe történő utazást, megértéseket és a képességek integrálását. A larvikit segítheti a földön való jelenlétet és a stabilizálódást, a spirituális energiáink megtartását a fizikai síkon. Segíthet egyensúlyba hozni a hármas lényünket. Úgy tartják, hogy védelmezhet a negatív energiáktól, bűbájtól, ránk tapadt entitásoktól. A larvikit kapcsolódik a vízhez és a földhöz, esőhöz és viharhoz. Segítheti az energiák áramlását, az akadályok elhárítását, kihozni önmagunkból a legtöbbet.

https://asvany-ekszer.hu/termekek/asvanyok/labradorit/labradorit-orias-marokko/

 https://gyogyitoasvanykarkoto.hu/asvany-karkoto/labradorit/

 

Szólj hozzá

Gyógyítás Ásványok Labradorit