2022. feb 12.

Füstkvarc - Ásványi Energia

írta: Mandala75
Füstkvarc - Ásványi Energia

fustkvarcmadagaszkar018.jpg

Füstkvarc hatása

A füstkvarc az egyik leghatékonyabb védelmező és földelő ásvány, védi és energetizálja az aura teljes egészét, emeli a rezgésszintünket. Elsődlegesen ajánlott depresszióstressz és idegfeszültség, ill. a stressz okozta fejfájás és migrén, izomfeszülés és görcsök hatásának enyhítésére, a negatív energiák és az elektroszmog elvezetésére. 

Önbizalomhiány, a gyökércsakra területéhez tartozó tünetek kezelésére, rémálmok, döntésképtlenség, teljesítménykényszer, lelki mérgek, idejét múlt szokások elengedése, elménk nyugtatása, figyelem összpontosítási problémák kiegészítő kezeléséhez érdemes hosszabb ideig viselnünk.

Meditációkhoz is ajánlott, mert segíti a tudat elcsendesítését, tudatunk tisztítását így az elmélyülést, ellazulást is támogatja. 

Különösen stressz eredetű fájdalom csillapítására, görcsoldásra, a gyökércsakrához tartözó szervek energetizálására is használhatjuk.

Bizonyos tapasztalatok gombás eredetű fertőzések kezelésében elért sikerekről is beszámolnak, valószínűleg összefüggésben a stressz csökkentésével kiváltott savasodás enyhítésének eredményeként. 

Cikk forrása és füstkvarc karkötők: https://womanic.hu/asvanyok-hatasa/asvanyok-hatasa-asvanyok-szerint/fustkvarc-hatasa

Kép forrása: https://kristalycentrum.hu/fustkvarc/

 

 

Szólj hozzá