2021. dec 11.

Magurák - Az Eget A Földdel Összekötő Őserő

írta: Mandala75
Magurák  - Az Eget A Földdel Összekötő Őserő

Összhangban a Természettel - Gyógyító szertartások a Magurákban

magura.jpg

Őseink a Magurákat / kőköröket nagy tiszteletben tartották, gyógyító, mágikus helyeknek tekintették, ahol pozitív erők összpontosulnak, így nem véletlen, hogy egykor számos szertartás helyszínéül szolgáltak, mint Természet templomok.

A Földön egyedülálló módon belső Magyarországon hét Magura működik az Élet virágának geometriai elrendezésében, s ezek egysége gyakorlatilag egy „nagy Magurát” alkot.

Létrejön, vagy felerősödik az egyén és a Természet közötti láthatatlan, gyógyító kapcsolat.

A gyógyító Magura szertartásokon való részvétel az egyik legősibb szellemi-testi gyógymód. A Harmónia egészséget szül.

A Magura szertartásokon való részvétel lehetőséget kínál bárki számára, hogy saját kezébe vegye a testi-lelki egészségét, mivel a rituálé összhangot teremt újra a Természet erőivel, melyekkel a legkülönbözőbb okok miatt meggyengült a kapcsolata.

A Magura szertartások alatti egyéni élmények, és a résztvevők között létrejövő lélekközösség erősíti az önmagunkba és a magyarságba vetett hitünket, önbecsülésünket, önbizalmunkat. A Magurákon keresztül együtt fedezhetjük fel a rejtett, elfeledtetett – de ismét napvilágra hozott - erőt, képességeket, melyek tovább segítenek az úton egy örömtelibb, egészségesebb és teljesebb élethez.

2021. december 19-én alábbi helyszíneken lesz: a Nagyboldogasszony Maguráiban Tatárszentgyörgyön (Hang Magura), Himodon (Levegő Magura), Ipolyvecén (Víz Magura), Szabolcsveresmarton (Fa/Szeretet Magura), Békéscsaba/Pósteleken (Nap/Fény Magura) Kelebián (Tűz Magura) és Csokonyavisontán (Föld Magura) egyszerre, egyidőben történő harmonizáló szertartás!

A szervezők elérhetőségei:

Gyülekező: 11:30-kor, Helyszínek a Googlemaps.hu-n Szakrális Magyarországként keresve jelöltek. Jelentkezni a szervezőknél lehet: szakralismagyarorszag@aranykodex.net e-mail címen, valamint a 06/30/901-5294, 06/20-470-1188 telefonszámokon.

  Forrás:  https://magyarmegmaradasert.hu/kiletunk/kuturank/item/6187-z  

MAGURA HEGY (ERDÉLY)

 magura_4.jpg

 33,000 éves Magura hegyi (Erdély, Hunyad megyében, kb Nagyvárad és Nagybánya között fél úton van.) Wikipedia info:  https://hu.wikipedia.org/wiki/Magurahegy

VIDEOK:  8 perces video ezen a helyen készült képek:  

1.rész: https://www.youtube.com/watch?v=lypTQ2Chzzk

2. rész: https://www.youtube.com/watch?v=mMc66KA3ZQ8 

 

Szólj hozzá