2024. ápr 14.

CSILLAGIDŐJÁRÁS - Ápr 15-21 - Paksi Zoltán

írta: Mandala75
CSILLAGIDŐJÁRÁS  - Ápr 15-21 - Paksi Zoltán

https://www.facebook.com/photo?fbid=964927528359247&set=a.250597493125591

Paksi Zoltán - asztrozófus

2024. április 15 - 21-ig. - Csillagidőjárásjelentés

... "Minden ember vágyai, törekvései között szerepel az emelkedés igénye, a magasabb tudatállapotokhoz és érzékelésekhez való kapcsolódás inspirációja. Jobb, teljesebb emberré akarunk válni, erről szólnak, ezt kérik ősidők óta az imáink, ezt a célt szolgálják az iskoláink, de a népek kultúrái és a művészetek is.

Csodálatos planétánk égi helyzete egészen a hónap végéig az ilyen irányú törekvéseinknek kedvez, mert Földünk a „karma köréből” kiemelkedett lélek, az Angyal csillagainál vándorol. A jelenlegi Föld – Plútó fényszög szintén kedvez mindennek, de a „minőségileg jobb belső világ” megvalósítása érdekében végzett mélyreható átalakításoknak, megtisztításoknak is.


Egész héten erős a Jupiter-Uránusz együttállás, ami 21-én válik egzakttá. Ez annyiban rímel a Föld helyzetére, hogy e két bolygó kapcsolata segíti mindazon dolgok megértését, megtanulását, amelyeket eddig nem tudtunk befogadni, pedig szerettük volna és a magasabb tudásszint elérése által nagyobb szabadság is vár ránk.


ÁPRILIS - Az alkotó rend ideje 

- Alkotás, Kreativitás, Teremtés és a Rendezetlen dolgaink helyre tételének lehetőségei:
2024. 04. 08 - 05. 08. Csillagidőjárásjelentés
15 perces video

a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

IMA ÉS MEDITÁCIÓS IDŐ INTERVALLUMOK: 


Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!
Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,
hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,
illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!
Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

Április 15., hétfő: 14.15 – 14.25
Április 16., kedd: 14.12 – 14.22
Április 17., szerda: 14.09 – 14.19
Április 18., csütörtök: 14.06 – 14.16
Április 19., péntek: 14.03 – 14.13
Április 20., szombat: 14.00 – 14.10
Április 21., vasárnap: 13.57 – 14.07

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.
A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

NAPI ÜZENETEK ÉS CSILLAG KULCSOK (ÁPR 15-21) 


Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

Április 15., hétfő: A mai napon, vagyis a Hold napján, égi kísérőnk aspektusai azt jelzik, hogy az érzelmi dolgaink megértésére irányuló érdemi törekvéseknek és a lelki, családi dolgaink átbeszélésének és megbeszélésének kedvez az idő minősége.
Csillag-kulcsszavak: BELSŐ FELTÁRÁS, POLARITÁSOK

Április 16., kedd: A kapcsolataink spirituális titkainak, mély, karmikus összefüggéseinek a feltárásában segít a Vénusz-Merkúr kapcsolata a Plútóval. A kapcsolatainkban és a művészetekben is kedvez az idő a „varázslatoknak”, valamint a megújításoknak.
Csillag-kulcsszavak: FELISMERÉSEK, ÖSSZEGZÉS

Április 17., szerda: A lelki dolgaink megbeszélésének ma is kedvez az idő, de a tanuláshoz nélkülözhetetlen rálátás és emlékezés képessége is felerősödik. Ma érdemes feltenni magunknak azt a kérdést, hogy melyek az életemben azok a külső-belső dolgok, amelyeket már nekem kellene irányítanom. A választ megérkezését követően pedig elkezdeni a megvalósítást.
Csillag-kulcsszavak: TISZTÁZÁS, TERMÉKENYSÉG

Április 18., csütörtök: A Halak felfelé törekvő halacskájához érkező Nap emelő kapcsolatba kerül ma az Oroszlán szívénél vándorló Holddal, ami remek idejét jelzi a megoldásoknak, a szintemelkedést célzó törekvéseknek és az énünk „hűvösebb zugaiban” a szeretet teljesebbé tételének.
Csillag-kulcsszavak: FÉNYBELÉPÉS, SZÁRNYALÁS

Április 19., péntek: A Vénusz napján a „szerelem planétája” találkozik a Merkúrral, ami azt jelzi, hogy ma kiemelten érdemes összegző, megértésre törekvő és együtt gondolkodó módon viszonyulni a társainkhoz. A felismerések és alkotó gondolatok kiemelt napja a mai.
Csillag-kulcsszavak: HARMONIZÁLÓ BESZÉLGETÉSEK

Április 20., szombat: Sokat írok a saját egyéniségünkből, valamint az életünk meghatározó történeteiből való tanulás fontosságáról, mert az igazi személyes tudás ezek által gyarapodik bennünk. Az „én-sorstudás” adja a megoldások és az emelkedések lehetőségét. Nos, a mai napon szenteljünk időt az önvizsgálódásra és arra is, hogy a sorsunk eseményeire mintegy külső szimbólumként tekintsünk. Jelentős felismerések várnak ránk.
Csillag-kulcsszavak: SZENT ÉS PROFÁN HÁRMASSÁGOK

Április 21., vasárnap: A Nap a Kos fejéhez érkezik, míg a vele kapcsolódó Plútó a Bak fejénél ballag. A múltban foganó, s a jelenben születő jövő mély misztériumába nyújt betekintő beleérzékelést a mai nap meditációja. A mélyreható tisztító megújításoknak, de a lényegi célok megvalósítása érdekében végzett érdemi cselekvéseknek is most jön el az ideje.
Csillag-kulcsszavak: ÁLDÁST HOZÓ ÁLDOZAT

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

*

Egy hónap múlva, május 20-án méltán neves előadók részvételével újra megtartjuk az ASZTROZÓFIA NAPJÁT!

Információ és jegyvásárlás: www.asztrozofianap.hu

Előzetesen most csak két előadót szeretnék megemlíteni:
Itt találkozhatnak először régi kedves tanítványommal Vörös Györgyivel, aki nem csak éli az asztrozófiát, de rendkívül magas szintű tudásával segít másoknak is. Györgyi azon kevesek egyike, aki az asztrozófia tanfolyamunk titkos „zárt osztályát” is elvégezte.

Külön öröm számomra, hogy elfogadta a meghívást Szabó-Sipos Barnabás, aki színészként, rendezőként, zenészként és festőművészként is alkotó, meghatározó egyénisége jelenünknek. A „Reflaxációs meditáción” való jelenlétével, mágikus hangjával már millióknak segített a gyógyulásban.

A mágikus, alkotó Zenemágia kurzusunkat Danics Dórival közösen tartjuk, s az első végzett csoportunk frissen avatott muzsikusaival, a rendezvény zárásaként együtt daloljuk és gitározzuk el a Csillagálom című dalunkat.

Remélem, hogy május 20-án Önnel együtt énekelhetünk!
Információ és jegyvásárlás: www.asztrozofianap.hu

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

*

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!
Csillagfényáldással: Paksi Zoltán

2024_apr.jpg

Szólj hozzá

Asztrozófia CSILLAGIDŐJÁRÁS jelentés Paksi Zoltán