2022. júl 25.

KRISTÁLY - Tobozmirigy kristályok

írta: Mandala75
KRISTÁLY - Tobozmirigy kristályok

a-fenytudatusag-utja-es-a-tobozmirigy-szerepe-110054_1.jpg

Tobozmirigy kristályok


... a közelmúltban fedezték fel, hogy az emberi agy belsejében, legfőképpen a tobozmirigy állományában KALCIT KRISTÁLY struktúrák vannak beépülőben. Sok gyermek ma már az agy aktív kristályos elemeivel születik. -> KRISTÁLY GYERMEKEK. Az emberiség nagy része viszont kénytelen a fejlődése érdekében saját indíttatásából aktiválni azokat.

A fentiek tükrében rendkívül izgalmasnak tűnik a kérdés, hogy mi is lehet a funkciója ezeknek az ásványi képződményeknek és kristályos struktúráknak az emberi agy belsejében. Főleg akkor, amikor tudjuk, hogy a kristályok a legmagasabb rezgésszintet képviselik az ásványbirodalomban.

A kristályok régóta állnak az emberiség szolgálatában. Az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és ENERGIA HORDOZÓKÉNT használták őket. Atlantiszban például a gyermekek a homlokukhoz, közvetlenül a harmadik szem pontjához érintett kristályokból férhettek hozzá a tudás anyagához – természetesen ráhangolódva a megfelelő hullámhosszra.

Jelenleg is sok elektromágneses frekvencia áramlik át a fizikai testeken. Úgy tűnik, hogy a kristály képződmények megjelenése az emberi agyban, nagyban növelni fogja az energiák, frekvenciák érzékelését. Sőt, majd egy szép napon még feleslegessé is teheti a közbeiktatott (rádió, TV, telefon) eszközök használatát.

Az emberi agy kristály struktúrái, a tobozmirigy hatásmechanizmusának ismerete, a melatonin hormon kutatási eredményei , minden bizonnyal forradalmasítani fogják majd az emberi kommunikációt, az oktatást, az orvostudományt, az ipart – röviden az ember teljes társadalmi berendezkedését.

A tudatos ember rendelkezésére áll ma már számos eszköz és technika is, hogy az agyában elhelyezkedő tobozmirigy kristálystruktúráit finoman, saját tempóban behangolhassa. A behangolás vagy aktiválás készítheti fel az embert a multidimenziós képességekre.

MILYEN HATÁSAI LEHETNEK AZ ÚJ KÉPESSÉGEK KIALAKULÁSÁNAK?

– A tudatalattival történő együttműködés felerősödése.

– Óriási felismerések nyomán az emberi kapcsolatok ugrásszerű javulása.

– Az elkülönültség érzését felváltja a közösségtudat.

– Erősödik a biztonságérzet, megszűnik a félelem, a stressz..

– Az egyén rálel az Isteni Tervében kijelölt útjára, rátalál a szenvedélyére.

– Hosszantartó egészséges élet. Stb

Az ember alkalmazkodása a folyamathoz e fenti és hasonló képességek kifejlődését hozhatja. Most van az idő, amikor MEG KELL TALÁLNI A FÉNYT még a sötétségben is. Itt az idő, hogy az ember meglelje a FÉNYT ÉS A SZENVEDÉLYT ÖNMAGÁBAN. Ebbe az irányba tett legkisebb lépés is megváltoztatja az életet.

AZ EMBEREK KRISTÁLYOSSÁ VÁLNAK:
Már hallottunk a kristály gyerekekről és az indigó gyerekekről, akik a telepatikus kommunikációt, mint velük született képességet hozzák már magukkal. Nem tudják ugyan, hogy miként lehet alkalmazni, de van egy belső kommunikációs adottságuk, amelyet egy kis munkával finomra hangolhatnak és alkalmazhatnak.

Ezzel a képességgel bárki rendelkezhet, ugyanis ez a képesség az emberi agyban formálódó kristályokkal való együttműködésből ered.

NAGYON ÉRDEKES HATÁSA LESZ AZ EMBERISÉGRE, AMINT EZEKET A KRISTÁLYOKAT AZ EMBER MEGTANULJA ALKALMAZNI.

 

Forrás:

 http://emf-kryon.blogspot.com/2013/10/tobozmirigy-testunk-csodaja.html

 

Szólj hozzá