2022. júl 19.

Nyelvi - Hullámgenetika

írta: Mandala75
Nyelvi - Hullámgenetika

dns_11.jpg

 

HULLÁM-GENETIKA = KVANTUMFIZIKAI  egészségmegőrző mechanizmus

A genetikai név megértéséhez segítségül kell hívnunk a 21. század jövőorientált tudományát. A Pjotr Garjajev nevéhez fűződő hullámgenetika rendkívüli távlatokat nyit meg, amelyek kapcsolódnak a genetikai kódunkat tároló DNS-hez, bár hozzá kell tennünk, hogy itt nem biokémiáról, hanem REZGÉSEKRŐL van szó.

Egy alig ismert tudomány.          A NYELVI-HULLÁMGENETIKA.

Pjotr Garjajevet 2020.októberében a 2021-es orvosi Nobel- díjra jelölték, ám rá 3 hétre eltávozott a földi 3D-ből. Ismerjük meg viszontagságos útját és kezdjük el használni. Tudása mérföldkő az emberiség történetében.

A genetikai név és a hullámgenetika

De mi köze mindennek a DNS-ünkhöz? Azt már tudjuk, hogy minden egyes élő sejtünk közepén, a sejtmagban létezik egy szerves óriásmolekula, amit DNS-nek hívunk. Ez az óriásmolekula hordozza genetikai kódunkat, ez alkotja összes génünket, amelyek testünk felépítéséért felelnek.

okáig azt hittük, mindez kizárólag biokémiai úton történik. A DNS bázispárokból áll, amelyek az örökítő információt kódolják, ezek segítségével a sejt fehérjéket képes szintetizálni. Ám a DNS ennél sokkal többre képes. A DNS-molekula szinte 90%-a ugyanis nem a fehérjeszintézishez szükséges, hanem kommunikációs és információtárolási célokat szolgál. És ez valószínűleg még nem minden. Sejthető, hogy ezek a felismerések sokkal messzebbre mutatnak, mint amit mai tudásunkkal elképzelni tudunk.

 A DNS-molekula sajátos, dupla spirál formájával ideális elektromágneses antennaként szolgál. Egyfelől hosszú, tehát rúdantenna, amely elektromos impulzusok felvételére nagyon is alkalmas. Másfelől - mivel spirális alakú - fentről nézve gyűrű alakú, ami kiváló mágneses antenna alakzat. Ez azt jelenti, hogy a DNS-molekula a környezetből kiválóan képes felfogni az elektromágneses sugárzást (= fényt). Mi történik a felvett energiával? Ez elraktározódik a DNS-ben, mégpedig úgy, hogy a molekula rezegni kezd, méghozzá 150 megahertz frekvencián.

 Pjotr Garjajev és munkatársainak kutatásai szerint a DNS nem csak elektromágneses energia adója és vevője, hanem felveszi a sugárzott információt is, sőt értelmezi, interpretálja is azt. A DNS tehát roppantul bonyolult interaktív, fényvezérlésű biocsip, amely 3 gigabit tárolási kapacitású és az emberi beszédet is képes megérteni.

 A hullámgenetika tudománya forradalmi és provokatív. Ahhoz, hogy a DNS-hez beszéljünk, nem szükséges valamiféle különleges nyelvet elsajátítanunk, elegendő, ha anyanyelvünket használjuk. A DNS mindent ért. Olyan szintaktikai és szemantikai síkon kommunikál, amely minden emberi nyelv közös sajátja. Olyan kommunikációs kódot használ tehát, amit az emberiség ősnyelvének is nevezhetnénk.

A fény és információk raktározása a DNS-ben speciális fényhullámok formájában történik, amelyeket szolitonhullámoknak neveznek, és amelyek burokként veszik körül a DNS-molekulát.

 

Hiperkommunikáció

DNS-ünk tehát képes kommunikálni, méghozzá más emberek DNS-ével, vagy általában más élőlényekkel. Ez a kommunikáció a tértől és időtől függetlenül, a magasabb dimenziójú "hipertérben" zajlik, ezért hiperkommunikációnak nevezik. 

Fraktális DNS

A molekulát körülvevő szolitonhullámok révén a DNS-kódban számos ismétlődés és hasonlóság jön létre – hangsúlyozza Garjajev. Ez azt jelenti, hogy a DNS-információkat a sejtek nem lineárisan, azaz nem sorban olvassák le, ahogyan azt mi tesszük az írott szöveggel. Itt az olvasás előre-hátra, fentről le és fordítva zajlik, és időnként visszatér a kiindulópontba.

***

Cikk forrása:     http://tgy-magazin.hu/holisztika/kabbala-es-hullamgenetika

Szólj hozzá