2022. jún 25.

A hang hatása a DNS-re - Öngyógyítás Frekvenciákkal

írta: Mandala75
A hang hatása a DNS-re - Öngyógyítás Frekvenciákkal

rezges.jpgÖngyógyítás frekvenciákkal

 

Minden fizikai anyag, és bármi, ami körülvesz bennünket, hangfrekvenciából jött létre. Vagyis a teremtés, az anyagi világ is eredendően a hangra vezethető vissza. Ha a hanghullám meghatározza az anyagot, akkor ha a frekvenciát megváltoztatjuk, az anyag szerkezete is megváltozik. Egészen odáig el lehet menni, hogy a hanghullámok és a frekvenciájuk hatással van a DNS-re. Ha megváltoztatod a hangot, megváltozhat a DNS-ed is.

A hang hatása a DNS-re

A DNS-ek úgy működnek, mint a sejtek antennái. Veszik a rezgéseket és továbbítják a test fizikai anyagába. A DNS viszi a sejtbe az információt. Tehát nagyon nem mindegy, hogy milyen rezgéseket kap .

A DNS-ben 64 lehetséges aminosav kód van, amiből csupán 20 aktív. Van egy kapcsoló, amely ki- és bekapcsol ott, ahol ezek a kódolási helyek fekszenek. És mi az, ami a ki-, bekapcsolást irányítja? Hát az érzelmek!

Aki többet van szeretetben, annak több kapcsolója működik. A félelem vezérelte emberek kevesebb kódolási lehetőséggel rendelkeznek.

A lassabb és hosszabb hullámok kevesebb helyen érintik a DNS-t, míg a gyorsabb és rövidebb hullámok több helyen. Így, aki sokat van a félelem állapotában, annak kevesebb „antenna” áll a rendelkezésére, aki többet van a szeretetben, annak pedig több kódolási helye van a genetikai mintázatában. Vagyis konkrétan összefüggenek az érzelmek és a genetika. Az érzelmek befolyásolják a DNS-ünk szerkezetét, amely alakítja a fizikai világunkat.)

Amikor szeretetben élsz, valójában magasabb frekvenciákon rezegsz és így vagy képes a tudatosságodat emelni. Így tudsz még több kódot aktiválni a DNS szerkezetedben. A félelem, a gyűlölet, a negatív hozzáállás miatt van csak 20 DNS kódunk aktiválva jelenleg a lehetséges 64 helyett.

ÉRZELMEK

Az érzelmeknek is frekvenciája van. A félelem hosszabb hullámhosszú, lassabb frekvenciájú, míg a szeretet rövidebb hullámhosszú és gyorsabb rezgésű.

SZAKRÁLIS GEOMETRIA:

 Minden régi templom, piramis, építmény tele van geometriai ábrákkal, mandala szerű mintákkal. Ezek nem csupán szép és szemnek gyönyörű művészi faragványok, festmények, hanem igen is nagy jelentőségük van. Mindegyik egy hangfrekvencia leképeződése. Az egyik legismertebb ezek közül az ÉLET VIRÁGA.

Tehát a szakrális épületek mintái közül sok nem csupán díszítés, hanem egy egy kódolt információ.

 528 HZ:

A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a sérült DNS-t. Sokan talán már hallották ezt a frekvenciát, amikor úgy érezhették, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódnak a zenéhez. A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

 

Forrás:

https://www.hajduildiko.hu/erdekes-dolgok/ongyogyitas/

 

Szólj hozzá

DNS Univerzum 528 Hz ENERGIA Szakrális Geometria Rezonancia Hang Frekvencia Élet Virága Szimbólum